Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ


Επιδιώκουν μια ελληνική «6η Φεβρουαρίου 1934»
…….
    Οι προδότες τρέμουν, γιατί ξέρουν ότι είναι προδότες. Τρέμουν τόσο πολύ που, όπως ήδη έγινε γνωστό, χτύπησε συναγερμός για έναν διανομέα φαγητού και ένα ηλεκτρικό πατίνι! Τρέμουν τα εκατομμύρια πατριωτών που απέδειξαν ότι για χάρη της πατρίδας είναι αποφασισμένοι ΓΙΑ ΟΛΑ: Κατεβαίνουν στους δρόμους, όπως δεν έχουν κατεβεί για τίποτε άλλο. Και δεν ξεχνούν, και δεν κουράζονται, και δεν «λαδώνονται». Και είναι ικανοί για πράξεις, στις οποίες δεν είχαν συνηθίσει τους κρατούντες-προδότες. Έτσι, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 20ής Ιανουαρίου, άρχισε η παραφιλολογία περί «προσπάθειας εισβολής στη Βουλή», περί «οργανωμένης επίθεσης» (για κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, δηλαδή κάποιοι να ανεβαίνουν στις σκάλες της μπροστά στα ΜΑΤ), περί εύρεσης «χαρτών με τις εισόδους στη Βουλή», με σαφείς υπαινιγμούς περί πρόβας πραξικοπήματος. Με αυτούς τους φαιδρούς ισχυρισμούς αποκαλύπτουν όχι μόνο τους φόβους τους αλλά και το σχέδιό τους για τη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από τη Βουλή την ώρα που οι προδότες θα εκχωρούν τη Μακεδονία στους σκοπιανούς. Διαδίδουν άμεσα ή έμμεσα ότι θα γίνει προσπάθεια για «ντου» στη Βουλή! Κάτι που θα έδινε βέβαια το δικαίωμα στους φιλοσκοπιανούς μπάτσους –που έχουν επιλεγεί να διασφαλίσουν ότι η προδοσία θα λάβει χώρα χωρίς προβλήματα– ακόμη και να πυροβολήσουν. Οι προδότες θέλουν νεκρούς για παραδειγματισμό, για να αποτρέψουν ενδεχόμενες μελλοντικές τιμωρητικές ενέργειες εις βάρος τους.


    Έτσι είχε συμβεί και στο Παρίσι στη μεγαλειώδη συγκέντρωση-εξέγερση της 6ης Φεβρουαρίου 1934, όταν εθνικιστές κραυγάζοντας «έξω οι κλέφτες», «κάτω οι εβραίοι», συγκεντρώθηκαν έξω από τη γαλλική βουλή. Κάποιοι πλησίασαν πολύ, συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να ανοίξουν πυρ εναντίον τους και να σκοτώσουν 22 άτομα (μεταξύ αυτών και τον ελληνικής καταγωγής Cambo Costa) και να τραυματίσουν πάνω από δύο χιλιάδες. Κάτι ανάλογο, λοιπόν, ίσως έχουν στον νου τους οι προδότες κρατούντες, οι οποίοι είναι τόσο αποδεκτοί, ώστε για να «εκπροσωπήσουν τον ελληνικό λαό στον ναό της δημοκρατίας», χρειάζονται 2000 αστυνομικούς απ’ έξω, κλούβες, κλεισμένους δρόμους και ίσως και κανέναν νεκρό για να παραδειγματίσουν τους επίδοξους τιμωρούς τους….


    Ας είμαστε, λοιπόν, όλοι έξω από τη Βουλή την ώρα της προδοσίας, όχι για να μπούμε μέσα φυσικά –αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι, όπως έχει δείξει η ιστορία– αλλά για να δείξουμε ότι δεν τους φοβόμαστε, ότι δεν αποδεχόμαστε την προδοσία και ότι στο μέλλον το μίσος και η οργή του λαού θα «πνίξει» τους προδότες.
    Και αν έχουν στον νου τους κάτι ανάλογο με ό,τι συνέβη την 6η Φεβρουαρίου 1934, ας αναλογιστούν και τη συνέχεια: δημιουργήθηκε ένα πολύ ισχυρό και δυναμικό εθνικιστικό κίνημα το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε σε εθνικοσοσιαλιστικό, και μετά από μερικά χρόνια, κατά τα οποία το κίνημα αναπτυσσόταν σε κάθε τομέα, η κατάσταση στη Γαλλία ετέθη «sous la botte»! Και τότε, με τη συνεργασία των πατριωτών (collaboration) πολλοί προδότες τιμωρήθηκαν, όπως τους άξιζε…


Ευρωπαϊκή Αντίσταση