Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


    Οι παθιασμένες συγκεντρώσεις πατριωτών έξω από γραφεία και σπίτια προδοτών βουλευτών, και κάποιες συμβολικές «επιθέσεις» τρόμαξαν (όχι αρκετά, πάντως) τους προδότες βουλευτές, οι οποίοι άρχισαν να κλαψουρίζουν στα κανάλια και στη Βουλή. Εντύπωση κάνει η αλαζονεία και η βλακεία των προδοτών, οι οποίοι, ενώ είναι από καιρό αποφασισμένοι να προδώσουν την πατρίδα (άλλοι εξ ιδεολογίας άλλοι για οικονομικούς λόγους), έχουν την απαίτηση συγχρόνως να είναι αγαπητοί, ή συμπαθείς, ή έστω αδιάφοροι στον προδομένο λαό. Κλαψουρίζουν και επικαλούνται την οικογένειά τους, τους συνεργάτες τους, λες και ξαφνικά θα έπρεπε να νιώσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από μίσος και απέχθεια για τους ίδιους, τους γονείς, τα παιδιά, τους συζύγους τους, τους συνεργάτες τους στα γραφεία τους, τους μπάτσους που τους φυλάνε.  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ζούνε πλουσιοπάροχα, παριστάνοντας ότι εργάζονται.
    Έτσι, η Παπακώστα-Σιδηροπούλου έκανε μήνυση σε έναν  άνθρωπο και μάλιστα για κακούργημα, γεγονός εξωφρενικό, επειδή της θύμισε πού πηγαίνουν οι προδότες… Κλαψούρισε η Παπακώστα και είπε ότι απειλούν την οικογένειά της.
    Κλαψούρισε και ο Καστόρης, βουλευτής Πιερίας, επειδή πέρασε μια πορεία έξω από το σπίτι του στην Κατερίνη, και ήταν, είπε, μέσα τα πεθερικά του!!! Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές, η δήλωση αυτή θα προκαλούσε πολλά γέλια. Ο ανεκδιήγητος αυτός προδότης έχει την απαίτηση ο προδομένος λαός να σκεφτεί τα πεθερικά του!
    Κλαψουρίζει η –πολύ κυνική– Κουντουρά-Παπαχριστοπούλου, μήπως πάθει τίποτα αυτή και τα παιδιά της.
    Κλαψούρισε η  προδότρια Μπέττυ Σκούφα, βουλευτής Πιερίας, για την «παρενόχληση της οικιακής της ειρήνης».
    Κλαψούρισε το σκουπίδι ο βουλευτής Δράμας Καραγιαννίδης γιατί οι διαδηλωτές «ξεσήκωσαν τη γειτονιά» και μήπως από δώ και πέρα «πάθει τίποτα η περιουσία του»!!!   
    Αυτοί προδίδουν την πατρίδα μας, προδίδουν έναν ολόκληρο λαό, και τους νεκρούς και τους αγέννητους, τις γενιές που πέρασαν, τις σημερινές αλλά και τις μέλλουσες, προδίδουν τα σημερινά Ελληνόπουλα, και θέλουν εμείς να σκεφτούμε τα κωλόπαιδά τους και τα πεθερικά τους!!! Αυτοί ξεπουλάνε την πατρίδα μας και πρέπει εμείς να σκεφτούμε τα σπιτάκια τους. Όχι κ. Ντόρκα Τζάκρη-Πατσιά, που κλαψούρισες γιατί έπεσαν δυο μολότοφ στο σπίτι σου και ήταν μέσα «το ανήλικο παιδί σου», η 17χρονη κόρη σου. Πούλα αυτήν στους σκοπιανούς, τη δική μας την πατρίδα (και, προφανώς, όχι δική σου)  δεν έχεις το δικαίωμα.



    Και επειδή τα εθνικά ζητήματα πηγαίνουν μαζί με τα κοινωνικά, έγινε γνωστό ότι η Παπακώστα-Σιδηροπούλου αγόρασε με χρήματα του κράτους 4 ομπρέλες συνολικού κόστους 500 ευρώ!!! Όσα παίρνει δηλαδή ένας νέος σήμερα, αν είναι τυχερός και βρει μια οποιαδήποτε δουλειά,  και φυσικά δουλεύοντας πάνω από 8 ώρες. Όσα παίρνει κάποιος ή κάποια που έχει και παιδιά, πάλι με εργασία άνω των 8 ωρών, και απελπίζεται γιατί φυσικά δεν του φτάνουν. Όσα παίρνουν νέοι επιστήμονες, κάνοντας άσχετες με τις σπουδές τους εργασίες, και λένε και «ευχαριστώ». Όσα παρακαλάνε να πάρουν, βρίσκοντας μια οποιαδήποτε δουλειά, νέοι Έλληνες,  έξυπνοι και ταλαντούχοι, που ίσως δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους και αναλόγως να αμειφθούν.  Αλλά όλα αυτά δεν πτοούν την κ. Παπακώστα-Σιδηροπούλου. Αυτή τις ομπρέλες της τις θέλει ακριβές. Ο λαουτζίκος και οι ανάγκες του είναι μακριά από αυτήν, τον άνδρα της, την κόρη  και τον γιο της. Αυτούς τους έχει βολέψει με την προδοσία της.
    Επίσης έγιναν γνωστά τα υπέρογκα ποσά για τα ταξίδια της Κουντουρά-Παπαχριστοπούλου  και των συνεργατών της. Για κάθε διανυκτέρευση του αστυνομικού της σε ξενοδοχείο, ο ελληνικός λαός πλήρωσε 400 ευρώ! Πολύ ακριβές οι νύχτες του αστυνομικού της κυρίας Κουντουρά-Παπαχριστοπούλου… Κι όμως, αυτά που θέλει ο αστυνομικός της για μια νύχτα, πόσο πολλά θα φαίνονταν σε έναν καταπτοημένο από την ανεργία Έλληνα,  αν έβρισκε μια δουλειά και τα έπαιρνε ως μηνιαίο μισθό…
    Γνωστό είναι επίσης το πάθος της  Ντόρκας Τζάκρη-Πατσιά για πανάκριβα ρούχα και παπούτσια (προφανώς έτσι προσπαθεί να κρύψει τη βαλκανίλα της).  Όλα κι όλα: για το όνομα της Μακεδονίας αδιαφορεί, αλλά για τη μάρκα των παπουτσιών της η Ντόρκα γίνεται σκυλί…
    Όσο για τον Τσίπρα, μπορεί να γέμισε την Ελλάδα με αλλόφυλους, υποβαθμίζοντας (μεταξύ όλων των άλλων κακών) και την εκπαίδευση των Ελληνόπουλων, αλλά ο ίδιος τα δύο του παιδιά τα έστειλε στη Σχολή Χιλ στην Πλάκα, ίσως το ακριβότερο σχολείο στην Ελλάδα, και στο επίσης στην Πλάκα πανάκριβο νηπιαγωγείο «Αγκάλη»!
    Οι προδότες τα πανάκριβα πάθη τους τα πληρώνουν από το αίμα του ελληνικού λαού, ενός λαού που από τα οικονομικά προβλήματα εγκλωβίστηκε και κατέπεσε, αλλά  ευτυχώς όχι τόσο ώστε να αδιαφορεί για την εθνική προδοσία. Ας μην κλαψουρίζουν λοιπόν οι προδότες και ας μην ελπίζουν ότι η προδοσία τους θα ξεχαστεί. Όπως ξέρουν, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, όλα έχουν ένα τίμημα…

Ευρωπαϊκή Αντίσταση