Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΚΑΤΥΝ – ΜΠΟΥΣΑ: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΤΗΝΗ

 


Μετά την (αναμενόμενη για όσους δεν αυταπατώνται περί του τι εστί Ρώσος) αποκάλυψη της νεκρόπολης Μπούσα, ο νους ακόμη και των πιο αδιάφορων αστών πήγε στο Κατύν. Στο Κατύν, στο φριχτό έγκλημα των Σοβιετικών που για χρόνια το απέδιδαν στους Γερμανούς, μιας και έτσι ταίριαζε περισσότερο στην ψεύτικη εκδοχή της ιστορίας που υιοθετήθηκε από το 1945 και μετά. Και όταν πια οι αποδείξεις ήταν συντριπτικές και σταμάτησαν να το αποδίδουν στους Γερμανούς, η κρατούσα στάση απέναντι στο έγκλημα αυτό ήταν η αδιαφορία και αποσιώπηση. 


Αυτή η στάση τηρήθηκε και μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, για να μη θιγεί η Ρωσία, η οποία αίφνης θεωρήθηκε κάτι διαφορετικό από τη Σοβιετική Ένωση και οι Ρώσοι από κτήνη μετετράπησαν σε καλούς Χριστιανούς!!! 


    Η αποκάλυψη των εγκλημάτων στην Μπούσα, οι άμαχοι που είχαν δολοφονηθεί δεμένοι πισθάγκωνα, οι νεκρές γυναίκες που ήταν γυμνές, που τις είχαν βιάσει και είχαν προσπαθήσει να τις κάψουν,  τα νεκρά παιδιά που είχαν όπως και οι υπόλοιποι μαρτυρήσει, σόκαραν την κοιμισμένη Δύση που ακόμη δεν είχε συνειδητοποιήσει τι εστί Ρώσος, προφανώς διότι διέκρινε τον λαό από τον Πούτιν. «Ο πόλεμος του Πούτιν» έλεγαν, και «οι κακόμοιροι Ρώσοι που δεν ήθελαν να πολεμήσουν αλλά τους ανάγκασε ένα τυραννικό καθεστώς», «δεν είμαστε κατά του ρωσικού λαού αλλά μόνο κατά του Πούτιν». Δεν ήταν όμως ο Πούτιν που σκότωσε αμάχους, που βίασε γυναίκες και παιδιά και μετά τους έβαλε φωτιά, που κατέγραψε τα εγκλήματά του με το κινητό, γελώντας με ευχαρίστηση, για να τα ξαναδεί στο μέλλον πολλές φορές και να νιώσει κάτι από την ηδονή που ένιωθε όταν εγκληματούσε… Δεν ήταν ο Πούτιν, ήταν ο Ρώσος στρατιώτης και στρατιωτικός, το διαχρονικό κτήνος. 


    Και όμως, ακόμη και τώρα η Δύση μιλά για φασισμό, γιατί ακόμη δεν τολμά να μιλήσει με ειλικρίνεια, να μιλήσει για κομμουνισμό. Και όσο δεν τολμά, τόσο θα συνεχίσει να σοκάρεται, να αντικρίζει νεκροπόλεις, να υφίσταται κτηνωδίες. Όσο δεν τολμά να μιλήσει για εγκληματικό κομμουνισμό, τόσο θα τρέφει το Κτήνος.

Η Ουκρανία δημοσιοποίησε τα στοιχεία του Ρώσου διοικητή που "επέβλεπε" τις θηριωδίες. Πρόκειται για τον καθαρόαιμο μογγόλο Αντισυνταγματάρχη Azatbek Omurbekov που ηγείται της 64ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.


 

Ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι πόλεμος της Ευρώπης και οι νεκροί της Ουκρανίας είναι δικοί μας νεκροί.


 


    Ευρωπαϊκή Αντίσταση