Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Οι μαθητές συντρίβουν το μεταπολιτευτικό κατεστημένο


… και σα να μου έστελνε από βάθη
καιρού μελλούμενου φιλιά,
με τα τρισεύγενα παιδιά,
η φυλή
                                                                                         Κ. Παλαμάς




    Η  εκπληκτική κινητοποίηση των μαθητών για τη Μακεδονία, η μαχητικότητα και η επιμονή τους έχει συνταράξει το σύστημα, το οποίο πανικόβλητο προσπαθεί να τους τιμωρήσει και να τους εκφοβίσει, και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Έτσι, χρησιμοποιεί πρώτα από όλα τους αριστερούς καθηγητές, αυτά τα σκουπίδια που όλοι έχουμε γνωρίσει, και οι οποίοι πλέον έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, οι Έλληνες μαθητές τούς απαξιώνουν πλήρως, και οι μόνοι που ασχολούνται μαζί τους είναι κάτι κουτοπόνηροι αλλοδαποί μαθητές, που τους θεωρούν βλάκες και θέλουν να τους εκμεταλλευτούν. Ακολούθως, το πανικόβλητο σύστημα χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ, τα οποία επίσης αποδεικνύονται ανήμπορα μπροστά στη θυελλώδη ορμή των μαθητών. Όπως αδύναμοι αποδεικνύονται και οι πολιτικοί. Το τελευταίο μέσον που χρησιμοποιεί το κατεστημένο είναι το επιχείρημα που προβάλλεται από τους προδότες δημοσιογράφους τού δήθεν διχασμού των μαθητών. Προκειμένου να υποβαθμίσουν την έκταση των μαθητικών αγώνων, το πάθος, την ένταση, και να θολώσουν τη λάμψη τους, παρουσιάζουν ότι δήθεν υπάρχει και μια άλλη πλευρά, μαθητές που είναι ενάντιοι στους μαθητικούς αγώνες για τη Μακεδονία. Ότι δηλαδή οι Έλληνες μαθητές είναι διχασμένοι.

    Δεν είναι όμως έτσι.  Δεν υπάρχουν δύο Ελλάδες, άλλη στον βορρά και άλλη στον νότο. Το πολυχρησιμοποιημένο παραμύθι του διχασμού έχει παλιώσει και δεν πείθει. Σ’ ό,τι αφορά τα εθνικά ζητήματα, όποιος δεν είναι πατριώτης είναι προδότης.  Δεν υπάρχει διχασμός στους μαθητές, επειδή κάποιοι –συχνά αλλόφυλοι– εχθρεύονται την Ελλάδα.

    Το σύστημα –καθηγητές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί– τρελαίνεται γιατί πια δεν του περνάει. Γιατί μετά από δεκαετίες αντιφυλετικής και αντεθνικής προπαγάνδας, διαπιστώνει ότι μέσα από τα χαλάσματα ξεπρόβαλε μια γενιά άφθαρτη, φωτεινή, αποφασισμένη, μαχητική. Μετά από δεκαετίες αποχαύνωσης, καταναλωτισμού, χλευασμού των αξιών, παρακμής και αποσύνθεσης, γήρατος, ξεπρόβαλε και έρχεται μια γενιά περήφανων Ελλήνων, αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πατρίδα.


    Η φυλή αντιστέκεται. Η φυλή θέλει να ζήσει. Κάθε ενθάρρυνση, υποστήριξη, ενίσχυση, πράξη αλληλεγγύης  σε αυτή την περήφανη νεολαία δεν είναι «λιθαράκι» αλλά σημαντική βοήθεια. Και είναι κάτι που της το οφείλουμε.


Ευρωπαϊκή Αντίσταση