Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ή ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


Η προδοσία εξετελέσθη!  Ο Καμμένος έστειλε τον Τσίπρα και τον Κοτζιά στις Πρέσπες να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία. Εκεί ο σταλινικός Κοτζιάς υπέγραψε μαζί με τον εβραίο Νίμιτς το ξεπούλημα. Καθόλου τυχαία συνύπαρξη αλλά ιστορικά επαληθευμένη: οι μπολσεβίκοι όργανα των εβραίων.

Η πλειονότητα του ελληνικού λαού είναι σφόδρα αντίθετη στην παράδοση αυτή, παρ' όλα αυτά υπήρξε εντελώς περιθωριοποιημένη τον τελευταίο καιρό -ακριβώς για να μην ξεσπάσει σαν θύελλα η αντίδρασή της- όπως μόνο στις δημοκρατίες και στον κομμουνισμό η πλειονότητα μπορεί να βρεθεί στο περιθώριο.

Αυτή η διάσταση μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της βούλησης των κρατούντων είναι πλέον τεράστια, γεγονός που θορύβησε τους μπολσεβίκους. Έτσι, κατέφυγαν σε ένα σωρό τεχνάσματα για να αποτρέψουν τις αντιδράσεις του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η ποινική δίωξη στον Μπαρμπαρούση για εσχάτη προδοσία!!!

Δεν πρέπει  σίγουρα να ξεχαστεί ο προδοτικός ρόλος του Π. Καμμένου, ο οποίος μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά για μερικούς μήνες ακόμη "ζωής" δεν το έπραξε. Για άλλη μια φορά, τα τριάκοντα αργύρια...


Επίσης, καλό είναι να αντιληφθεί ο κόσμος τον ρόλο των αστυνομικών ως "πραιτωριανών" του προδοτικού συστήματος. Το μίσος με το οποίο επετίθεντο στους διαδηλωτές στα πρόσφατα συλλαλητήρια, αλλά και σήμερα στο Πισοδέρι, όπου εκτυλίχθηκε κανονική μάχη, είναι αποκαλυπτικό. Πρόκειται για θρασύδειλα ανθρωπάκια, κοινωνικά τελειωμένα, την άλλη όψη των αναρχομπολσεβίκων, που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το γεγονός ότι μέχρι στιγμής όπλα στα χέρια έχουν μόνο αυτοί.

Είναι βέβαιο ότι οι προδότες και οι κύριοί τους θεωρούν ότι "θα ξεχαστεί και αυτό". Ο λαός κατάπιε την προδοσία της Κύπρου, κατάπιε την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα, προσπάθησε διά της ψήφου να αντιδράσει στα μνημόνια και εξαπατήθηκε από αυτούς που ψήφισε (και δεν εννοούμε μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ). Πιστεύουν ότι έχουν μπροστά τους έναν λαό απόλυτα εξαθλιωμένο και ανήμπορο για αντίσταση. Όμως, η "Μακεδονία" δεν είναι "Κύπρος". Η προδοσία της Κύπρου μας ταυτίστηκε χρονικά με την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα, και η ταύτιση αυτή δεν ήταν συμπτωματική: η προδοσία υπήρξε το "εισιτήριο" αυτής της επιστροφής. Επιπλέον, δυστυχώς, τα στόματα βούλωσαν με χρήματα, και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Κύπρο.
Η εισβολή των ξένων ειδικά από το 2015 έλαβε χώρα υπό και από την κυβέρνηση Τσίπρα, μια κυβέρνηση μειονότητας, περίπου του 20% του ελληνικού λαού (αφού η αποχή είχε φτάσει περίπου στο 50%).  Αυτή είναι η δημοκρατία... Ακολούθησε ένα δημοψήφισμα εντελώς παραπλανητικό, ψεύτικες ελπίδες και πάνω από όλα ο εγκλωβισμός του λαού στα κόμματα.

 Με την προδοσία της Μακεδονίας, όμως, είναι διαφορετικά. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής της δημοκρατίας, ούτε υπάρχουν χρήματα για να βουλώσουν τα στόματα. Επιπλέον ο λαός δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στα κόμματα. Βέβαια, οι κρατούντες προσπάθησαν πάλι να κατευνάσουν τη λαϊκή οργή με την υπόσχεση της σχεδόν άμεσης εξόδου από τα μνημόνια. Και αυτό ενώ μόλις στις 13/6 ψηφίστηκε άλλο ένα μνημόνιο...

Τέλος, για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ποιος πραγματικά είναι ο ρόλος της ακροδεξιάς...

Από εδώ και πέρα η διάκριση θα είναι συνεχής και καταφανής: από τη μια πλευρά η πλειονότητα των Ελλήνων, δηλαδή οι πατριώτες, και από την άλλη οι λίγοι αλλά ακόμη ισχυροί προδότες...

Ευρωπαϊκή Αντίσταση