Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ





    Οι τρομοκρατημένοι προδότες συνιστούν στους πατριώτες ψυχραιμία. Τις τελευταίες ημέρες, κατάπληκτοι από τη συνεχή εκδήλωση της εθνικής οργής, και συνειδητοποιώντας ότι οι φιέστες της γραβάτας και η εκστρατεία παραπληροφόρησης δεν πέρασαν, δοκιμάζουν άλλη μέθοδο: τη σύσταση ψυχραιμίας και την καταδίκη των επεισοδίων. Θα ήταν αστείο, αν δεν αφορούσε το ξεπούλημα της Μακεδονίας: τους βλέπεις έντρομους στα κανάλια να καταδικάζουν τις επιθέσεις με πέτρες, λες και είναι το μεγαλύτερο έγκλημα, λες και τόσα χρόνια οι εκάστοτε κρατούντες δεν επέβαλλαν στον ελληνικό λαό να ανέχεται και δέχεται ως φυσιολογικό γεγονός όχι μόνο τη ρίψη πετρών από διαδηλωτές αλλά τη ρίψη μολότωφ, το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, την καταστροφή περιουσιών, τους εμπρησμούς και τις δολοφονίες. Και όλα αυτά στην ουσία να μην καταδικάζονται. Η αναρχοκομμουνιστική εγκληματική δράση βαφτίστηκε ακτιβισμός. Αλλά, μήπως αυτό δεν είναι ο μπολσεβικισμός;  Έγκλημα με ιδεολογικό μανδύα.


    Τώρα που για πρώτη φορά οι πατριώτες φαίνονται τόσο αποφασισμένοι και δυναμικοί, οι προδότες διαμαρτύρονται και καταδικάζουν. Αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εκφοβίσουν τον κόσμο, επιχείρησαν να υποβαθμίσουν αυτό που συμβαίνει, αρχικά μιλώντας για γραφικούς και αμόρφωτους, και μετά, αφού κι αυτό δεν έπιασε (γιατί ποιος νοιάζεται για τη γνώμη των προδοτών; ), παρουσιάζοντας τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ως «μεμονωμένα συμβάντα» με συμμετοχή πέντε δέκα ατόμων! Και τώρα κλαίγονται, επειδή τους πετάνε πέτρες και τους φωνάζουν προδότες, και μάλιστα, άκουσον άκουσον, μπροστά στα παιδιά ή και τα εγγόνια τους! Έχουν, δε, επιστρατεύσει και κάτι ρουφιάνους, που από καιρό έχουν ρίξει στον πατριωτικό χώρο, να παριστάνουν τους ψύχραιμους και τους «πολιτισμένους» και να καταδικάζουν τη βία «απ’ όπου και αν προέρχεται», να δηλώνουν ότι «σέβονται αυτούς που θεωρούν τη συμφωνία των Πρεσπών καλή», την προδοσία, δηλαδή.

    Μόνο που η Μακεδονία δεν είναι δική τους για να την πουλάνε. Αν θέλουν να πουλήσουν κάτι στους σκοπιανούς, ας τους πουλήσουν τα παιδιά τους. Και μετά ας είναι όσο ψύχραιμοι και «πολιτισμένοι» θέλουν…


    Η αλήθεια είναι ότι είχαν μάθει να έχουν υπό έλεγχο τους πατριώτες μέσα από κόμματα και οργανώσεις, και αυτό που τώρα τους ενοχλεί είναι ένας ανεξέλεγκτος πατριωτικός χώρος. Κάποιοι θα χάσουν την πραγματική δουλειά τους, θα δυσαρεστήσουν το σύστημα, το οποίο, είναι βέβαιο, ότι θα προσπαθήσει και πάλι να χειραγωγήσει τους εξαγριωμένους πατριώτες. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα το καταφέρει.  Οι συνθήκες δεν ευνοούν. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν μπορούν να σερβίρουν πια στους Έλληνες το παραμύθι της επιστροφής της δημοκρατίας, της αποκατάστασης της ομαλότητας, ή των χρημάτων. Για το τελευταίο, προσπάθησαν με το σόου της γραβάτας, αλλά απέτυχαν. Τα όπλα τους δεν είναι ισχυρά. Η αλήθεια και το δίκαιο είναι με την πλευρά των πατριωτών.




Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Ευρωπαϊκή Αντίσταση