Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Χρόνια Πολλά



Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ. Πριν από 131 χρόνια σαν σήμερα  γεννήθηκε η ελπίδα.  Σαν σήμερα γεννήθηκε το Φως. Κι ένα κόσμος που στέναζε σιγά σιγά φωτίστηκε. 

131 χρόνια μετά, σε ένα κόσμο που καταπίπτει, που συντρίβεται, η διδασκαλία Του, το παράδειγμά Του, είναι η μόνη ελπίδα, η απάντηση, η διέξοδος, η αποκάλυψη, η αλήθεια.  

Αυτή είναι η δική μας γιορτή. Χρόνια πολλά στους ελεύθερους και τους πολιτισμένους, χρόνια πολλά σε αυτούς που αντιστέκονται, χρόνια πολλά στους αφυπνισμένους, στους Άριους. Σαν σήμερα γεννήθηκε Αυτός που άλλαξε τον Κόσμο και γενναιόδωρα μας άφησε την πολύτιμη κληρονομιά Του.

Δεν ξεχνάμε τον Αδόλφο Χίτλερ. Πιστοί σε έναν κόσμο απίστων, συνεχίζουμε να Τον ακολουθούμε και να επιδιώκουμε τη διάδοση του Λόγου Του, την αποκάλυψη της αλήθειας, την Εθνικοσοσιαλιστική Νίκη.

Για την πίστη μας και τη δράση μας,  όπως και Εκείνος είπε: «Μπορείτε να μας κυνηγήσετε, μπορείτε και να μας σκοτώσετε ακόμη, αλλά δεν θα παραδοθούμε ποτέ». 

Χρόνια Πολλά!  Θα 'ρθει ο Καιρός που η ημέρα αυτή θα είναι παλλαϊκή γιορτή.  Η παρακμή που βιώνουμε σήμερα, η χρεωκοπία του μεταπολεμικού κόσμου προοιωνίζονται τη Δικαίωση του Αδόλφου Χίτλερ. 

Χρόνια Πολλά

 Heil Hitler!

Ευρωπαϊκή Αντίσταση