Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ευρέως η είδηση ότι Γερμανοί «νεοναζί» του κινήματος  Identitäre Bewegung (https://www.identitaere-bewegung.de) ήρθαν στην Ελλάδα, στον Έβρο και τη Λέσβο.  Οι άνθρωποι αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με τον Εθνικοσοσιαλισμό, αντιθέτως ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ. Η στάση τους αυτή δεν οφείλεται στην αυστηρή νομοθεσία, η οποία, άλλωστε, δεν αποτελεί πάντα εμπόδιο έκφρασης εθνικοσοσιαλιστικών θέσεων στη Γερμανία, αν σκεφθεί κανείς ότι αυτοί που διοργανώνουν και λαμβάνουν μέρος στην πορεία μνήμης για τον Ρούντολφ Ες στο Βερολίνο παρουσιάζονται και δηλώνουν Εθνικοσοσιαλιστές. Το Identitäre Bewegung απορρίπτει και συχνά με χυδαιότητα τον Εθνικοσοσιαλισμό, αποδίδοντάς του εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αμφισβητεί την επιστημονικότητα της εθνικοσοσιαλιστικής και αναθεωρητικής ερμηνείας της ιστορίας, αρνείται τον αναθεωρητισμό ξεκάθαρα,  δηλώνει ότι δεν έχει αντισημιτικές και αντιεβραϊκές τάσεις, ότι επιθυμεί μια υγιή σχέση με τον εβραϊκό λαό, υποστηρίζει τον Πούτιν, θεωρεί μέντορά του τον Αλ. Ντούγκιν (για το τι εστί Ντούγκιν δείτε και εδώ). 




Είναι αξιοσημείωτο ότι ΔΕΝ EINAI KATA της μετανάστευσης αλλά ΥΠΕΡ, αρκεί να μην είναι ανεξέλεγκτη αλλά ελεγχόμενη, να επιτρέπεται, δηλαδή, στο μέτρο που οι μετανάστες μπορούν να ενσωματωθούν και αφομοιωθούν!  ΔΕΝ είναι ούτε κατά της παγκοσμιοποίησης αλλά υπέρ, αρκεί να υπάρχουν όρια. Είναι ΥΠΕΡ της δημοκρατίας και κατά του ολοκληρωτισμού. Οι παραπάνω και άλλες θέσεις τους  παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα τους https://www.identitaere-bewegung.de/, σε επιμέρους άρθρα, και συνοπτικά στις απαντήσεις που δίνουν στην ανωτέρω ιστοσελίδα σε υποτιθέμενες ερωτήσεις του κοινού.

Ήρθαν στην Ελλάδα για να προβάλουν μετά το μαγαζάκι τους στη χώρα τους. Είναι ακόμη γνωστό ότι κάποιες τέτοιες «ταυτοτικές» ομάδες στην Ευρώπη υποστηρίζονται, αν δεν χρηματοδοτούνται κιόλας, από τον Πούτιν, προπαγανδίζουν, δε, τις αντιφυλετικές ευρασιατικές θεωρίες.

Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση, η φύλαξη των συνόρων, η αποτροπή της εισβολής, έχει περάσει στα χέρια του στρατού και της αστυνομίας. Είναι εντελώς ανεδαφικό –όταν δεν είναι ύποπτο– να θεωρεί κανείς ότι μπορεί οποιοδήποτε πολίτης που δεν ανήκει στον τοπικό πληθυσμό να προσφέρει κάτι μεταβαίνοντας στις περιοχές αυτές, πόσω μάλλον όταν μεταβαίνει  με ένα πανό για σέλφι.


Ευρωπαϊκή Αντίσταση