Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η επανάσταση στην Αμερική




«Η  επανάστασή μας δεν είναι υλιστική –είναι μια δραστική πνευματική αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται ο λαός μας.
Είναι η εξάλειψη του εγωιστικού και άπληστου, στείρου ατομισμού, είτε αυτός αποκαλείται φιλελευθερισμός, συντηρητισμός ή δημοκρατία, και η αποκατάσταση στις καρδιές των Δυτικών Λευκών του βαθύτερου αισθήματος αγάπης προς τη φυλή μας. Η αγάπη για την ομάδα στην οποία ανήκει κάποιος εκφράζεται με τη θέλησή του να θυσιαστεί και να προσφέρει στην οικογένειά του –και στη φυλή του, τη μεγαλύτερη, δηλαδή, οικογένειά του.[...]

[...] O μέσος Αμερικανός αγρότης και εργάτης έχει ακόμα μέσα του τα αγνά και υγιή φυλετικά ένστικτα των προγόνων μας.

Ξέρω καλά πως πολλοί Ευρωπαίοι εξανίστανται θυελλωδώς στη σκέψη ότι οι ‘Αμερικανοί’ είναι ποτέ δυνατόν να επανιδρύσουν τον Δυτικό πολιτισμό. Και δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό. Οι ‘Αμερικανοί’ που γνωρίζει η Ευρώπη σήμερα είναι, ως επί το πλείστον, ΕΒΡΑΙΟΙ. Η ‘αμερικανική’ εξωτερική πολιτική που γνωρίζουν, και η οποία έχει καταστρέψει τις χώρες τους, έχει κατακρεουργήσει τον πληθυσμό τους και έχει παραδώσει τη μισή Ευρώπη στον Κομμουνισμό –και η οποία σήμερα εξακολουθεί να παρέχει απλόχερη βοήθεια στους εχθρούς της Λευκής φυλής, την ίδια ώρα που τσακίζει τους φίλους της –ήταν και είναι σχεδιασμένη και υποκινούμενη από Εβραίους.

Με λίγα λόγια, οι Ευρωπαίοι έχουν δει την Αμερική μόνο μέσα από το εβραϊκό πρίσμα –γνωρίζουν ‘Αμερικανούς’ που δεν είναι καθόλου Αμερικανοί στην πραγματικότητα αλλά Εβραίοι.

Αδέρφια μου, Λευκοί της Ευρώπης, πιστέψτε με όταν σας λέω πως η Αμερική βρίθει άξιων και γενναίων ανθρώπων –ανθρώπων που έχουν το ίδιο αίμα με εσάς και που θα δοξάσουν τη φυλή μας, όταν δουν επιτέλους την επιτακτική ανάγκη να σηκώσουν τα μανίκια για να δώσουν την τελειωτική μάχη.»



Απόσπασμα από το βιβλίο του George Lincoln Rockwell: White Power

Ευρωπαϊκή Αντίσταση