Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 1/7 ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Συνεχίζεται η προσπάθεια των προδοτών να σταματήσουν τις αντιδράσεις και τον Αγώνα για τη Μακεδονία, δελεάζοντας τον κόσμο με δήθεν αυξήσεις στις συντάξεις –κάτι εντελώς ψευδές μια και, όπως είναι γνωστό, αυτό που έχει συμφωνηθεί και επίκειται είναι οι περικοπές, την όποια, δε, επιστροφή οφειλομένων που στο παρελθόν παρανόμως, σύμφωνα και με δικαστικές αποφάσεις, παρακράτησαν, θα την πάρουν πίσω υπό μορφή φόρου.
Προσπαθούν να αποτρέψουν τον κόσμο να κατεβαίνει στα συλλαλητήρια, εκθέτοντας στα μάτια του τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ –όπως και αν αυτό λέγεται τώρα–, λες και ο κόσμος κατεβαίνει για τον Κούλη ή τη Φώφη, ή λες και ο κόσμος καθοδηγείται από αυτούς, ενώ είναι σαφές ότι τα κόμματα αυτά –για την ακρίβεια κάθε κόμμα, μηδενός εξαιρουμένου– δεν τα θέλει τα συλλαλητήρια ούτε πολυπληθή ούτε τόσο δυναμικά. 


Ο νους των μπολσεβίκων κρατούντων δεν χωράει τον άδολο, τον γνήσιο πατριωτισμό, δεν χωράει ότι είναι δυνατόν αυτές οι δυναμικές, οι παθιασμένες πατριωτικές εκδηλώσεις να μην συνδέονται με ιδιοτελή συμφέροντα. Ο υλισμός τους αδυνατεί να αντιληφθεί τον ιδεαλισμό των πατριωτών. Ίσως πίστευαν ότι το 1945 ηττήθηκε οριστικά ο ιδεαλισμός. Ίσως ήθελαν να το πιστεύουν. Έστρεψαν τον κόσμο στον καταναλωτισμό, δημιούργησαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ανάγκασαν τους ανθρώπους να σκέφτονται τα χρήματα, όχι από αγάπη γι’ αυτά αλλά από ανάγκη, προώθησαν ως ιδανικό έναν επιφανειακό, κενό τρόπο ζωής της στιγμιαίας απόλαυσης και της διαρκούς απελπισίας, και πίστεψαν ότι νίκησαν τον πατριωτισμό, δηλαδή πίστεψαν ότι εξαφάνισαν τον Έλληνα. Και ήλθε τώρα η πικρή διάψευση της πλάνης τους: ο καταρρακωμένος ραγιάς παραμερίζεται και στο προσκήνιο έρχεται για άλλη μία φορά στην ιστορία ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ο ανυποχώρητος, ο μαχητής, και με πάθος και αποφασιστικότητα συμμετέχει στα συλλαλητήρια ενάντια στα κόμματα, στους προδότες πολιτικούς, υπέρ της πατρίδας και της αιωνίως ελληνικής, ποτισμένης με το αίμα των προγόνων μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 1/7 ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ευρωπαϊκή Αντίσταση