Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ




    Υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής ο Λαζαρίδης έφυγε από τους ΑΝΕΛ. Τα συλλαλητήρια έχουν πολλαπλά αποτελέσματα. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσπαθούν να τα σταματήσουν. Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα, οι ερυθροφρουροί του Τόσκα συνέλαβαν ένα κορίτσι, επειδή συμμετείχε στη συγκέντρωση!



Οι ξεφτιλισμένοι, πάνοπλοι συλλαμβάνουν παρανόμως μια διαδηλώτρια

   Η αντίσταση των πατριωτών έχει θορυβήσει το σύστημα. Για παράδειγμα, ο γνωστός πασοκάνθρωπος  δημοσιογράφος Καψής ζήτησε «αυστηρή εφαρμογή του νόμου» γι’ αυτούς που συμμετέχουν δυναμικά στις συγκεντρώσεις.
    Είναι εκπληκτικό πάντως το πώς οι προδότες και οι συνοδοιπόροι τους δεν μπορούν να δεχθούν ότι οι προδοτικές πράξεις τους θα έχουν συνέπειες. Αυτοί που έχουν την τύχη της πατρίδας στα χέρια τους, την τύχη των ανθρώπων, είναι ανίκανοι να αναλάβουν την ευθύνη των επιλογών τους και προσπαθούν  παντοιοτρόπως, και κυρίως διά του εκφοβισμού, να φιμώσουν τον κόσμο, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξανανιώσουν ασφαλείς. Δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι ποτέ ξανά δεν θα νιώσουν ασφάλεια. Αυτό δεν είναι ούτε απειλή ούτε ψευτομαγκιά αλλά η πραγματικότητα. Δεν μπορεί να προδίδεις την πατρίδα και να περιμένεις ότι δεν θα σε φτύνουν στον δρόμο. Ότι τα παιδιά σου δεν θα φέρουν το στίγμα του προδότη. Ότι αντί για τη λέξη «προδότης» συχνά και για έμφαση, θα χρησιμοποιούν το επώνυμό σου: Τσίπρας, Καμμένος κ.λπ.  Δεν μπορεί να καταδικάζεις τον λαό σου να ζήσει με τις συνέπειες της δικής σου προδοσίας και να πιστεύεις ότι παρ’ όλα αυτά θα σε συμπαθεί ή έστω θα του είσαι αδιάφορος. Θα σε μισεί.  Για πάντα. Απλά και λογικά πράγματα.

Πανό από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
  
   Και αλήθεια, πόσο αλαζόνες μπορεί να είναι, ώστε να νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του κόσμου, εκφοβίζοντάς τον;  Και αν απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις, τι νομίζουν; Ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν τον καθένα που κάθεται μέσα στο σπίτι του και τρελαίνεται; Ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν εκείνον που νιώθει ότι αν ανεχτεί την προδοσία θα πάψει να είναι άνθρωπος, δεν θα μπορεί να ζήσει ήσυχος και ότι θα γίνει συνεργός στην προδοσία;  Πώς τολμούν να πιστεύουν ότι θα μας κάνουν κι εμάς προδότες; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ. Δεν μεγαλώσαμε με τον ίδιο τρόπο, εμάς δεν μας ανέθρεψαν να λατρεύουμε την ύλη και να πουλάμε τα πάντα για την πάρτη μας. Εμάς μας είπαν πράγματα που άγγιξαν την ψυχή μας, μας είπαν ότι είμαστε απόγονοι ηρώων και ότι η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα. Γιατί νομίζουν, ο προδότης Τσίπρας, ο προδότης Καμμένος, οι προδότες πολιτικοί, οι προδότες δημοσιογράφοι, ότι μπορούν να μας κρίνουν με μέτρο τον εαυτό τους; Αυτοί διδάχθηκαν την προδοσία και ότι πάνω απ’ όλα είναι το χρήμα, αυτούς τους είπαν ότι τα περί τιμής είναι για τους ανόητους ή τους αμόρφωτους. Στην άλλη, υποθετικά, η μάνα της μπορεί να της είπε «γίνε βίζιτα παγκοσμίου βεληνεκούς και τότε μπορεί να γίνεις και υπουργός»,  και σ’ έναν άλλο «μπορεί οι παππούδες σου να ήταν προδότες, αλλά έτσι έχεις εσύ χρήματα και καλοπερνάς, και ζεις χωρίς να δουλεύεις». Και πόσα άλλα τέτοια…

Πανό οργισμένων πατριωτών φιλάθλων

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ και το γνωρίζουν. Και φοβούνται. Γι’ αυτό θέλουν να μας σταματήσουν, και αν το καταφέρουν, να νιώθουν ότι τους μοιάζουμε, ότι κατά βάθος όλοι ίδιοι είμαστε, πουλημένα τομάρια σαν κι αυτούς. Γιατί αυτοί γεννήθηκαν και μεγάλωσαν υπό τέτοιες συνθήκες και σε τέτοιο περιβάλλον, που η μοίρα τούς αρνήθηκε το δώρο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Αλλά ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ. Αυτοί είναι προδότες και εμείς πατριώτες.


Ευρωπαϊκή Αντίσταση