Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

EIXE ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ




Εγώ πιστεύω!
Θα πρέπει να σφυρηλατήσουμε τους εαυτούς μας. Με μια πρωτόγνωρη αυτοπειθαρχία, θα πρέπει να ισχυροποιήσουμε και να προστατεύσουμε τα αιώνια θεμέλια της Κοσμοθεωρίας που μας δόθηκε από τον Φύρερ. 
Για την προστασία του λαού μας, θα πρέπει να είμαστε σκληροί απέναντι στους εχθρούς μας, ακόμη κι αν χρειαστεί ορισμένες φορές, να βλάψουμε συγκεκριμένους εχθρούς και να κατηγορηθούμε από- φαινομενικά μόνο- καλοπροαίρετους ανθρώπους, ως αψίθυμα θηρία. 
Κανείς δεν θα μας συγχωρέσει όταν, ως Εθνικοσοσιαλιστές, αποτύχουμε να εκτελέσουμε την ιστορική αποστολή μας. Η σφυρηλάτηση των εαυτών μας θα πρέπει να είναι χαρακτηριστική και αποδοτική. 
Θα πρέπει να προσελκύσουμε τα καλύτερα στοιχεία της Αρχαίας γενετικής κληρονομιάς μας. Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι, όσο σκληροί χρειαστεί, θα πρέπει να είμαστε Πιστοί και δεν θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη συντροφικότητα από τη δική μας. Θα πρέπει να εξολοθρεύσουμε τα ελαττώματά μας και τα μειονεκτήματα από τις τάξεις μας, με τη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα. Θα πρέπει να διαδόσουμε τη γνώση σχετικά με τούς προγόνους μας, πρώτα όμως, θα πρέπει να αποκτήσουμε αυτήν τη γνώση μέσα από αδιάκοπη μελέτη. 
Αυτή η γνώση εμπεριέχει όλες τις αξίες που έδωσε ο Θεός στον λαό μας: Το Αίμα μας τη Φυλή μας, το πραγματικό ιστορικό παρελθόν μας. Σε αυτήν εμπεριέχονται, επίσης, οι παλιές λαϊκές παραδόσεις μας, που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μας, με ημερομηνίες που, φθάνουν πίσω σε πολύ μακρινούς καιρούς. 
Θα πρέπει να διάγουμε τον βίο μας με έναν παραδειγματικό τρόπο, σύμφωνα με τις Αιώνιες Αρχές που μεταδόθηκαν σε εμάς από τον Φύρερ. 
Εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές, θέλουμε να είμαστε η ιδεολογική Δύναμη Κρούσης και η ομάδα προστασίας της ιδέας του Φύρερ.
 

 
 
Ευρωπαϊκή Αντίσταση